Sunday, October 11, 2009

Cik Molly VS Cik Moss




Selamat berhujung minggu ...mari sini dekat sini ...cuba tengok tuuu apa ke benda ekk...ala saja je cik sue nak tunjuk stand khas utk piring dan cawan tu laaa....kalau dulu cara kedudukanya lain tapi setelah muncul depan mata secara life nie kita tunjuk lak cara kita lak yeee....buka apa setelah diambil kira space yg muat-muat je jadi terpaksalah kena gantung mana yg boleh supaya tak bertaburan...cantik kan tempaT gantungg tu ..i like it laa kawan. terima kasih sudi menjual pd cik sue yee..ini mesti cik sally kepingin gak nii....oder laa cik sally dgn cik molly tuee cantik tauu ....aduss cik molly setelah sekian lama ku menanti bau hari ini muncul di depan mata hehehehee pada yg tahu kiasan ini senyum je lahhh yeeee ........xleh ckp lebih nanti tersasur lakk betul takk cik molly saja tukar nama heheheeh jgn mara

Jomlah kita layann sambil buat kerja yeee

Hobi ku masa kini

10 comments:

Kak Ani said...

salam cik sue,

kat mana beli tempat gantung cawan tu...brp rege 1 pc

~Yatt~ said...
This comment has been removed by the author.
Shida Rahman said...

cantik la sue stand tu, kat sini tak der tu, mesti obersea mari tu.. untung lah dpt kawan dgn org obersea ye sue..

Anonymous said...

eikk cik sue, dh removed kan komen cik yatt kiter yer, ngaper takut cik sally tau ker projek cik molly..
tk per, cik sally yakin dengan bantuan Allah... Alhamdulillah...leave it to Allah yg uruskan..InsyaAllah.

rossana said...

sue...like ani, akak pun nk tanya stand cup & saucer tu bli kt ne? tk mampu bli cik moss dpt bli stand dia pun tk pa...(ke stand pun ku tk mampu?????hu...hu..)....akak ada satu jer stand ...tu pun ehsan dr seseorg yg baik ati & jauh dimata....

Teratakantik said...

salam..kak ani...
kita pun tak tahu rega asal dia brapa ..sebabnya kawan kita beli kat sana murah so, dia tak letak rega dia kata ikut u lah nak byr brapa pun..so, kita byr rega patut2 je lahh

Teratakantik said...

kak shida,
betul tu kak shida ..tapi kawan kita dah lama balik Malaysia cuma dia ada selalu oder brg sana so, tumpang2 je lahh

Teratakantik said...

Cik Anonymous,
sueann pun tak tahu siapa yg delete komen cik adik yatt nie..tu yg buat sueann pelik bin hairan..betul tu rezeki kat mana2 pun ada ...sueann setuju dgn cik anonymous tuu

Teratakantik said...

Kak akma laling,
Mujur kita ada 6 je kak tu pun kawan yg sanggup nak tolong beli kan kalau tak tak dapat den nak merasa..rega dia murh je kak ..akak pun mampu beli

Kak Ani said...

alahai sue...jauhnya dia mai...mmg tak mampu la jawabnya akak...
cuba sue close-up kat stand tu je, tingin nak tgk mcm mn rupa sebenar dia..."darat weh..."