Thursday, January 14, 2010

Entry Khas kekwa Biru



Inilah dia bunga berdiri ...bodynya pun juga tegak jee tak ada cutting langsungg ..apapun layannnn


salam ceria ...selamat datang pengikut - pengikut yang baru mengikuti blog cik sue ..bagi pengikut baru anda tak perlu minta izin yee..masuk je jangan segan dan jangan malu semuga kunjungan anda mengembirakan kita semua di samping demi meramaikan kawan dan mengeratkan lagi persahabatan melalui blog ini ..skali lagi selamat datang keteratakantik ..

N3 kali ni khas utk kakak yg tingal dipuchong ..ini set yang saya cakapkan tu .....cuba kita perhatikan bentuk bunga dia ada 2 jenis satu melintang dan satu lagi berdiri...pada kawan2 ku semua jom layannnn ...heee tahun ini cik sue nak kurang kan shopping daaaa maka tak ada yang baru cuma ulang tayang so, layan....

Hobi ku masa kini

8 comments:

kak aton said...

salam sue
banyaknya set kekwa biru yang sue ada, cantik2 pula cuttingnya.. tahniah kerana memiliki.kalau ada extra creamer n sugar bowl saya nak meminang..

Shariff64 said...

Salam kak,sya tertarik betul dgn koleksi kekwa biru akak terutama dgn teko nya. Cantik betul lahhhh.
Saya ada mangkuk nasi tambah kekwa biru 2 biji..klu nak tengok kat blog sya.Jgn lupa sms ya.

NJ said...

salam sue
tgok set biru ni..cantikk.. teringat dulu2 masa tahun 1978.. last akak duk kedah dulu..aruah nenek ada set ni.. pinggan dia tepi tu biku2.. lekuk la kira..x bulat..tapi entah mane nak cari lagi tu..

Kenangan mengusik jiwa tgok set biru ni..isk isk

shima said...

salam sue,
kekwa biru pun menawan kan selain rose... lain sikit coraknya

Teratakantik said...

salam kak aton,

kenan kee ..tu ada dua bekas suger tu ..kasi alamat ler kalau nak ngeh..ngeh...

Teratakantik said...

En shariff64,

salam , tunjuk ler nak tengokk gak laa bekas nasi dia tu macam mana leh share rupa dan gaya tu ...byee

Teratakantik said...

Salam k.Nj.
pertama kali welcome to my blog. laaa sayangnya kak weii...tepai tu lakan PM ni senang sgt pecah ..kalau tembaga tu susah sikit kan..anyway cari kak jgn tak cari ..ganti balik yg dolo2 tuu..selamat jaya

Teratakantik said...

k.shima ,
kalau kek wa ni warna apa pun dia cunkan ..byee