Tuesday, February 2, 2010

OOoo Sa..ku..RaAAAA






Salam dan selamat pagi...serba ringkas n3 hari ini pasal teko sakura yg memikat hati...ni adalah hasil hunting tahu lepas ..meh cik sue nak cerita sikit ..masa jumpa teko ni yg terccgak berdiri ni masa tu mata cik sue jadi bulat sebulatnyaa...mcm nak teriak pun ada tapi masih control cuma ckp alahai rezeki ku..terima kasih di pertemukan cik sue dan si tinggi lampai ini...apa pun pada adik..kakak ..abang...apa kata sudi..sudikanlah kita jeling menjeling kat teko yg cik sue ni yeee zommm layannnn

Hobi ku masa kini

10 comments:

TERATAK PUTERI said...

wehh sakarang ni musim sitinggi lampai ke..k azzah pun ada gak padi sitinggi lampai ni..he..he..

Gee said...

salam sue,

bestnye sue dpt teko bentuk2 yang selain daripada bulat. tahniah, akak tumpang gembira.

~Yatt~ said...

kak sue!!!...
adehhhh..rezeki terpijakk betul kan akak..dapat pulakk kat apekss..mmg puass hati..bentuk gini belum adaaa..sabaqq sabaqq..hehehe.. ;)

Chempaqa said...

salam ciksue..
mmg come lote lah ..ade xtra ke kalu teko lagu nie...??kelik kelate pon x dan nak huntinglah...schedule full huhuhuhu..kna g rembat pristanan jg lah..

nurazzah8 said...

Salam cik Sue... akak pun ada gak teko macam ni..belum buat tayangan perdana lagik..hehehe..sebab camera rosak..tak best tul nak ambil gambar guna camera hp yg tak jelas dan sharp...nantikan kemunculannya...

Teratakantik said...

salam chah,

hehehe cik sue pun tak pnh nak nak mimpi dapat yg ini ..tetiba jumpa laa tu yg melompat sakan ..

Teratakantik said...

salam k.gee,

harap akak sihat selalu...terima kasih kak..mgn cun bentuk dia ni..kalau akak jumpa jgn lupa terus ngap jee hehehehe

Teratakantik said...

salam yatt lalingg,
kekeke akak tgk yg tureen yatt pun dah melelehh tahab gaban hehehe satu hari nanti akan yatt jumpa tuee ...lambat dan cepat jee ...selamat mencari yee dik lalingg

Teratakantik said...

eloww chemp,
alamak rugi tu tak huntingg...cuba rajin2 sikit hehehhe ...tapi skg ni mcm susah je nak dpt kan...apapun dtg ler nanti rojer2 yaaa

Teratakantik said...

salam kak azah,

tapi yg kak azah punya termimpi2 huaaa..cepat kak buat kita sama pertontonkan hehehehe