Tuesday, September 1, 2009

Rantai Emas D Leher

Salam ceria di hari Selasa..kita off topik jak pasal pokok kelapa tu ye ..hari ni nak kongsi pula teko bunga kangkung yang pada cik sue susah nak jumpa jenis bunga dia dua lapis ..yg biasanya hanya satu lapis ....Teko ni kawan ciksue punya so.mgn lain dari yg lain kan..ring dia yg timbul ..bak kata org rantai emas dileher tauuu .apa lagi cik sue pun tunjuk la kak sini untuk dikongsi bersama ...huaaaa nak juga laaaaa cantik laaaaaa....apapun layannnn
Hobi ku masa kini

12 comments:

~Yatt~ said...

salam kak sue...aduhh du du..cantek le kangkung nie..saya ada sama cam akaknyer nie..rantai emas..tapi munger kekwa ler..hehe..

nor64 said...

sueann, agaknye teko ni diguna oleh raja2 cine dulu kut......klasik & menyelah.....gerammmmmmm

Gee said...

Salam sue.

Tak pernah tgk pun design cam ni. Ini betul2 antik ni........

irdayu said...

suee ...weiii hang beli teko reject kot..pasal bunga dia berdouble..

salah cetak kot...wakakaka...
aku lawak je lah ..aku mana tau pasal antik mentik ni..ape pun tahniah kerana berjaya memilikinye aku tumpang gembira je..


ha..yang ,mana bunga kk pink2 tu kasi sini la..nanti takde tempat lak hang nak taruk si kangkung ni..hik..hik..hikss

Mr. Sim said...
This comment has been removed by the author.
phalla said...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

Mat Gebu said...

salam kak sue..Woww!! ini kangkung taraf "di-raja"...kelas kan, siap ada crown emas lagi..

Teratakantik said...

Yatt...
hehe akak pun prasan yatt punya tuu ..mgn lawa kan...mgn susah kan nak dapat ni..

kak nor...ye lakan agaknya cina2 bangsawan dolo2 kan...bagi kita ni pertama kali kita nampak .bungapun nampak mcm masih baru2 ni mesti dia buat display gak hehee

kak gee..

betul tuu lagi nampak klasik ..kita pun pertama kali tgk ni..

Ayu..
Kekekekeke...ada nape hang nak ekk..nanti laaa aku kumpul2 masukkan dalam kotak pah tu aku poskan ngeh...ngehhhh

Phalla
you are welcome and i glad u willing to add my link and me too
please and thanks..

Mat
kalau tak raya ..mesti org beradakan..ya laa org zaman dulu ni, kalau yg kaya depa mcm ada beza sikit kan..

aj said...

cik sue

mmg rare item nih..sah2 dikalangan bangsawan dolu2 nyer nih tercicir lupa nk bawa naik kapai balik china.huhu..

Anyway mmg cun & meletups. Kalau la aj jumpa emmm mmg x jual ko

englishvintages said...

cik sueann, manalah cik sue dapat teko double kangkung ni, mmg menarik perhatian ler cik sue ooiiiii, nak jual kasi tau tauuu, siang2 dah booked ni...

Teratakantik said...

salam cik aj...hai cik jah ..cik jah tak jumpa kee...kalau cik jah jumpa kasi laa tahu kat kita yeee

Teratakantik said...

cik mona lalingg...dah tentu tak jual nii...only one in the world heheheh....kalau cik mona jumpa kat sana ngap je lahh eahhh...mana laa tahu kot2 ada yg tersesat hehee