Wednesday, November 11, 2009

Cuci Mata Lagi



Selamat pagi semua kawan , semuga hari ini lebih baik dari semalam semuga kita di beri kekuatan dan kesihatan . Skg cik sue tengok kawan-kawan kita ni macam tak berapa nak aktif jee..nape ye..napa dan mengapa??..jom laa kawan kita wujudkan suasana yang ceria di kalangan kita..jangan ada iri hati dan hasad dengki ..kalau ada perasaan tersebut, silalah lontar jauh-jauh ke laut dalam atau ke lautan pasifik ...oklah pada semua kawan2 ..abg,kakak, adik , tak kira anda minat antik ke tak apa kata sama-sama kita cuci mata dgn bunga-bunga yg segar ni .zoammmmmmm .

Hobi ku masa kini

13 comments:

~Yatt~ said...

salam kak sue laling..
bukan tak nak aktif..bz nak xm ler laling oiiii..hehehe..
arini free sokmo..nak kemas2 rumah yg cam tongkang pecah..then baru boleh ngadap pc..
lawaaaaa tureeen tu..esp yg tengah tu..tak bape nak nmpk ler akak..dah zoom pun nggak puas dong..zoom ler skit..adikmu nak tgk & then aim pulak cam akknyer..hehehe..

~Yatt~ said...

cepat gak teko kotak bertambah..cam kak welly laling gak ek..adusss..lawaaa2 pulak tu... ;)

~Yatt~ said...

haaaa..kan dah terkeluar 3 komen..saya nak memeriahkan n3 kak sue laling nie..hahahaha...

Teratakantik said...

Salam laling yatt,
aduhaii kesiannya..dah jadi gitu ekk..tak apa mari akak dgn bibit tolong kemas yee..gotong royong yee tapi dgn syarat kalau ada yg kenan tu terus masuk beg yee...ngeh..ngeh..ngeh...ooo dah kira habis laa ni ek exzam ...selamat mereleasekan tension yee..kira dah boleh horeyyyy la yeee..negh..ngehhhh tunggu yeee boleh zoom ke tak..maklumlah tak brapa nak reti heheheheh

rossana said...

amboi yatt...smpai 3 buah sekali dia keluar....sue...skrg ni musim ujan...deme2 sejuk kut...he..he...akak ni bole dikatakan tiap2 ari lalu sokmo kotni..just ada masa2 tu tk masuk sbb tk tahu nk celah...maklumla umah kite atap rumbia...rmh sue atap genting...he..he...jgn mare...sue..umah parent/inlaw kt kltn tk kene banjit ke?

Teratakantik said...

ahmboii kak rosasna yg cun ...rumah ku atap nipah je kak weiii yang suam-suam jee ..yg lain tue semuanya bank yg punya hheee..rumah mertua kita katanya naik jugak airnya..tapi tak lah sampai pindah ..akak sihat kee.? ..

nurazzah8 said...

Salam Cik Sue ... ni akak menjenguk nak memeriahkan lagi rumah Cik Sue... sebenarnya tiap2 hari akak lalu lalang kat sini, cuma tak singgah je... mesti jenguk tiap2 hari sebab nak tahu apa perkembangan terkini berita sensasi...hehehe...

Akakni kan...selalu aje dengar nama Cik Sue dari Cik Din kat car boot sale S. Alam tu... kalau akak bertandang ke gerai dia, dia mesti mention nama Cik Sue...amboiiii...agaknya dah berguni-guni lah Cik Sue angkut dari dia ya? ...hehehe...bilalah akak nak dapat bertandang ke rumah Cik SUe..menggoda betul...tapi kena stand by duit berguni, kot-kot ada terberkenan nanti boleh ku rembat terus! hehehe...

Jangan mare Cik Sue..ni pun baru lepas tension ...bukan nak exam, tapi jaga budak exam... hehehe..

Mat Gebu said...

salam kak sueee...waaa teko kotak mu mecuri hati ku..ahaks....psstt....kalau rasa mcm tak buat rack tu, pos leer ke sedenak nihh...hehehe

nor64 said...

salam sue..ctk2nya tureen tu..meakin pink & hijau ada lebih kaa..bak semangkukkkk..kite barter tureen juge nakkkkkkk

Teratakantik said...

salam kak azah..

lalalalaa wauuu glamour ek namaku ini..sebenarnya nama k.azah ni sudah ku dengar hehehe ..ku dengar dari cik din dia kata akak duk sek 7 shah alam selalu p carboat tapi xmau singah tempat kita..bila cik din cakap kita diam jee tapi dalam hati kecil ku berkata ..udah ku kenal heheheh

ooo selalu lalau lalang ekk ..jeling-jeling laa cikit heheh ok nanti kita jumpa kat carboat yeee leh kita belanja makan pagi heeheheh

tak lah sampai berguni2 kak ...rega dia pun hem..hemmm leh tahan gak hehehe...

Teratakantik said...

Mat
ngeh..ngeh...ngeh ..sebeb tulah suruh mat cuci mata jeeee...udah engak ada pakk ..hehehe

Teratakantik said...

kak nor laling...huaaaa kalau ada rezeki kita leh barter dgn akak tapikan kak susahnyaa nak dapat apa yg kita suka..nanti kita masuk nama akak org yg pertama yeee

Chempaqa said...

salam cik sue...
bukan x aktif..hujan lah sejuk...hiihihhi..mmg goyah iman woiiiii..tgk teko kotak yg smakin branak tuh...tomeiiiiiii,,