Monday, November 9, 2009

Rose Senipis Kulit Telor


Mari rapat-rapat . kalau dah rapat kita mesrakan....kalu yang jauh tu apa kata kita erat-eratkan silatulrahim ..Salam sejahtera semua yg mengikuti blog cik sue..dah makan malam ke? kalau sudah bagus lah yee..tak elok makan malam-malam begini tau ..nanti berat badan bertambah ..apa kata malam ini kita kongsi pula cawan bunga rose pink lembut ni yee...cik sue rasa kawan2 semua sudah tahu kan sebabnya dalam blog mama heritage ada jual nikan....Bunga ni mgn cantik sesangat, kalau ada yg berkenan cubalah risik2 mama tu , mana tahu kot2 ada rezeki boleh bawa balik letak kat rumah...lagi satu cawan ni lain dari yang lain iaitu tersangatlah nipis dan ringan ..jomlah kita layann ...
Hobi ku masa kini

7 comments:

Chempaqa said...

salam cik sue...
mmg cun munger nieh..cawan nyer...kalu isi air..sampai mlm x yah minum..hiihihihih

Leya said...

Salam Cik Su....
Hobi ku kini mcm cik su gak nak mengumpul brg antik tp masih ciput...tp cik su cantik gak bunga pada set cawan cik su tu...

aj said...

waaa cik suantik..ni rembat kat otai la ek..kalau dtg bule le guna ek..bila nk sampai entah..hehehe

Teratakantik said...

Chemp,
kekekek kalu cik sue tak yah buat minum pandang jeee pun dah kenyang samapi pagi kekee

Teratakantik said...

Leya,

heheeh tambah ahli baru dalam geng antik ..welcome..welcome ..cept kumpul banyak2 nanti sama-sama kita buat tanyang perdana ngeh..ngehhh

Teratakantik said...

aj,
kekekekek jgn tak tahu ..dtg ler leh kita hidangkan dgn set ni ..tungu kucing tumbuh misai pun tak sampai gak nie heheheheh

Mat Gebu said...

salam kak sue...ishh kecur tgk set ni..tapi seram sejuk suam2 kuku, semua ada bila tgk harga dia..hehehe