Wednesday, December 30, 2009

Teko yg Malang





Selamat malam kawan dan kaulan...hemmm malam ni cik sue nak tunjuk lak ler teko yg comel ni tapi very dispointed ler tangkainya pecah berderai ..damaged ...crack and putuss...kategori ada muzik lah yee..gitu juga ler hati ku yg sudah hancussss bederai bila pandang teko yg comel tiba2 jadi hodoh .....kebanyakan item yang cik sue bela tak ada yg catat cela boleh dikatakan mejoritinya berada dalam keadaan yang cun melecun...kalu ada pun seketul je ........tapi bila dah jadi macam ini hati mula berbelah bagi samada ada nak bela atau nakk c***** nun jauh disana....gitulah ctrnya mata sakit hatipun sakit..tapi bila ingat pesan org tua selalu ckp biar mata sakit asalkan hati tidakk.....aduhai yg mana satu nakku jadikan teladan nihhh....apapun jommm release tensionnn layannnn

Hobi ku masa kini

3 comments:

kak aton said...

salam sue
ala sayangnya jangan la dibuang, cantiknya teko tu, itu la yang kena kita hadapi kalau berurusan dgn brg kaca.

ciknunu said...

alahai siannye tekO kak sue tu...da la cantk corak bunga dy...abes kak sue buat ape dgn teko yg pecah crack2 kategori muzik pop tu???

zie said...

salam cik sue...tangkai yg pecah tu kalu ada lagi boleh digam semula guna gam gajah...saya pernah buat...ok tapi taklah sempurna cam asal...sayang kan cantik dan unik teko tu cik sue