Tuesday, August 11, 2009

Keluarga Pelitaku

ni pula Pandangan Hadapan


Pandangan Belakang

Pelita...pelita ...raya ni tak yah beli pelita guna je yg ini heeeeee......ok........Salam ceria buat peminat pelita....selamat datang pada kawan2 blogger yg baru dan salam kenal dari saya cik sue ....hari ni cik sue nak sambungan n3 pelita dari yang semalam tu ..semalam tu selak2 jee..hari ni full house hehehehe pada kawan jgn segan yeee masuk lah intai ..jenguk...bertandang dan semualaaaa kita sama2 share bentuk dan jenis pelita yg cik sue ada buat masa ni...kalau dulu n3 pelita cik sue ni duduknya berasingan tapi hari ini cik sue cuba satukan dalam bentuk keluarga pelita ....harap kawan2 sudi tengok semak samun pelita cik sue nie yaaaa ....layanzzzzzzzz

8 comments:

rossana said...

sue weh...byknya pelita....kalau blackout cucuh jer...sue lemari tu frame skrin ke...ltk papan tiap2 shelf tu ek? ke mmg originally cam tu?...unik...sue...byk2 tu kene zakat seketul dua...he..he..akak kira masuk dlm asnaf dpt zakat pelita nih.....

azlina said...

salam sue akk pun mcm rossana berkenan kat pelika dan kat rack pelita juga buat sendiri ke..tempah

Teratakantik said...

Kak akmla....

adusssssssssss saki perut kita baca akaknya komen ni laaaa....sianya akak ku seorang nii akak nak yg mana ekk,,,nanti la saya kasi kak akak satuuuu

Teratakantik said...

kak azlina...
kak leh buat tuu cuba akak perhatikan betul2 ....ala pelita tu semua akak dah ada kan....kita sama je kak pelita pun sama ...

Welly said...

Sue..laling...manyak cantik tu pelita..tempatnya pun memang Cuun tempat tu memang sesuai sangat di jadikan rumah untuk pelita nie..semua...Cantiiiikkk

annie said...

salam sue...cerah bijik mata akak dok tgk pelita2 sue ni weh..sampai penuh rak tuuuu...

teratak comel said...

walla...k.sue..banyakkkknyer koleksi pelita akak...raknyer pun comel..rak tue bukan rak penghadang ke kak?? ke memang rak yg berbentuk mcm tue??

Teratakantik said...

welly laling soryy ...streamyx kat rumah buat hall tu laa lambat reply ..ni pun guna opisnya heheh ..rumah pelita design khas utk itu heee...


k.ani ku cayang
heheh saja nak kasi mata akak lagi cerahhh ..lum penuh lagi tu kak heheh

gee...
hehe rak tu bukan penghadang dia open sana sini terbuka ..rak tu mgn design begitu utk brg sewaktu dgn nya heee