Friday, August 21, 2009

Rose Dark & Light Pink

Mari-mari kita tengok yaa perbezaan bunga rose baru ( teko kecil) dan lama ..apa kata kak sha mini muzium..... kahkahkah...ala kak sha mini muzium ciputtt jee kak sha weiii..yang ini hanya ada 4 set piring jee cawan belum ku temu ..tak apa piring pun piringlahh...pada teman2 kalau ada priring tu beli jee jgn risaukan pasal cawan ... baru2 ini sambut hari jadi anak guna jee piring yg banyak2 tu untuk letak kek cute jeee tampak bergaya juga.. .alaaa mcm kek tuu heheh..kek tipu ni pula cik sue tempah dgn ayu cotage tuu hemmm berbaloi laa beli rega pun tak mahal semua org mampu miliki dlm lingkungan RM 15.00 jee ..kalau ada teman2 yg nak tempah kek tu boleh lah pergi ke rumah cik ayu cotage tuu macam2 perasa ada heheh jgn maree ye cik ayuu ku cayangggg............apa pun layannn lah yaa semuga sama2 kita dpt cuci mata ...esok dah nak puasa jadi sama2lah kita berpuasa mudah-mudahan dapat berkat dilimpahi kurnia dan kudrat amin....

Salam ukwah semua kenalan baik secara langsung maupun di alam maya....N3 hari ini masih lagi berkisarkan rose ..ni pula rose dia seakan sama dgn rose yg sebelum ini tapi yang ini color dia lain iaitu dark pink & light pink yg mana kedudukan kelopak bunga dia sama tapi apa yg berbeda ialah hanya warna...........

4 comments:

Aryani Antik said...

cantik sangat koleksi pinggan rose u ni. Salam ziarah. Baru nak mula kumpul pinggan antik. sila ziarah aryani antik blog dalam google. makasi

teratakedar said...

aryani,

terima kasih sudi singgah yeee..salam kenalan dari saya sue...ok nanti saya ziarah umah awak yee..selamat menceburi bidang antik dan welcome antique club

Mat Gebu said...

salam kak sue..kak, saya ada 3 ketul cawan bunga rose mcm ni...piring tu jual kat saya je lah kak, kesian tau, "bini" dia kesepian kat sini..ahaks..

teratakedar said...

mat..kahkhakah sikit perut baca cerita mat nii......

nanti k.sue nujum dulu ekk nak jatuh kat tangan siapa lak nieee
hehehe