Monday, August 10, 2009

Pelita Bola

Salam dan selamat pagi semua..masa cuti dua hari ni naik meroyan rasanya tak tengok blogs kawan2 ..sakit jiwa pun ada laa dengan streamyx ni sik tak boleh buat connection jee since 3.08.09 lagi , bila kita call kata nak datang tapi tak juga dtg...geramm la dgn services dia org ni....

Lupakan about my problem tu ..apa kata hari ini cik sue buat N3 pasal pelita ..heheh tak habis2 pelita ni kan ?? dan nama pun peminat pelita kan..jadi hari ini jamu mata dgn pelita lah yee. Tapi tak apakkan kawan2...ok .. mari kita sahare sikit dgn adik2..kakak2...aunty2 di luar sana tu ... ni project on vacant buat decal caca meraba ..pelita bulat ni beli dgn yati...yg ada shape keting ramping tu beli ngan kak ani dan yang hujung skali tu beli kat tempat niaga semalam hehehe ...pada yati tengok lerr pelita awak dah berubah wajah heheheh apapun layan yeee kawan2 ku semua ....

1 comment:

Sarah95 said...

kami nye pelita pun dah byk bertambah..nanti ada masa kami syer..heheh
pandai sue..decopages pelita2 tu...cantikk..