Thursday, August 20, 2009

Lagiiii..lagiii Rose

Salam teman-teman blogger semua ..N3 hari ni hanya sekadar berkongsi jenis bunga rose yg terdapat dalam teratakantik...hari ni cik sue nak share lah yaa ni bukan bunga lama tapi rose baruu ala-ala vantage kee..ala bunga RK ke oisssss tak pasti laaa apapun yang pasti bunga rose come from china maaaa hehehe janji lawa kan dok gitu......set ni beli masa balik kampung dulu , pada asalnya nak buat hadiah kawin tapi bila diteliti ...ni rose yg ku suka so tak jadilah nak kasi dan terpaksalah tukar dgn bunga lain.....rasanya menyesal pula tak beli set penuh nanti balik raya nak beli lah pinggan dia cantik ni kalau buat hidangan masa kawan2 datang ke saudara mara ataupun guna sendiri..sesuai pulak tu dgn warna yang lembut nan ayu pink lagi iiiiiii.....tapi...agak sedikit berat ni kalau utk makan xsuai kot sebabnya cik sue suke jenis yg ringgan bukan apa senang nak basuh dan nak angkat tak la rasa angkat batu anak2 bawa pun ringan hehehehe.....byeee tata titi .....

10 comments:

Cikintan said...

salam kak su...

hamboiiiii....cantik noooo...rose kembang setaman

rossana said...

sue...ni bli kt pk ke? lawa...fresh munge dia...
& tk lupa selamat berpuasa utk sue & fmly & sume sahabat2 maya...

~Yatt~ said...

salam kak sue laling..iyer ler akak..cantik ler roses nie..nak kasi hadiah pun sayang kan..hehe..selamat menyambut ramadhan buat akak sekeluarga..

teratakedar said...

intannn...
ni bukan setaman lagi doh ni kembang seperiuk hehee

teratakedar said...

kak akma...
lama tak nampak akak keudara skg ..cibuk ke? heheheee beli kat sinun lerrr mana lagi kak oiiii...saya juga ucapkan selamat menyambut ramadhan utk akak dan family ..jgn lupa balik sana beli set niee hehee

teratakedar said...

haii yatt cayang tu laa pasal tak sampai hati nak pindah rumah ..biar ler dia duk tengek kat situ hehehe ..apapun selamat menyambut almubarak semua keluarga yeee

Gee said...

Salam sue.

Nape sue ade byk rose ni...??Cantik dan geram sgt kat rose tu...

Mat Gebu said...

salam kak sue...tul tu kak, pulak2 hidang di kala saya datang, lagilah bertambah serinyaa..hehehe

teratakedar said...

k.gee,

heheehee kita serupa hehehe kita kan peminat rose jugak laa k,gee weiii saja kasi akak geram keekeekee

teratakedar said...

mat,
bila mat nak datang ni...mat dtg akak hidangkan dengan gadis2 rosee bior pinau biji mata mat kekeke mat pilih je yg mana satu hehee