Thursday, July 16, 2009

Kenalkan Kembarku hehe

salam kawan ku yang budiman mari la sini adik..kakak dan aunti2 ...hilang kan boring tenangkan fikiran yee..lamanya tak nampak mesouce ni ...sibuk la tuee ...ok petang ini odah nak perkenalkan kembar odah nii sama tak?? hamboii bukan main lagi posing dengan en jafar kita nie yee...buat apa laa gaknya tuu....pada kawan sama tapi tak serupa kan...kembar siam tak? apa pun layannnn

6 comments:

~Yatt~ said...

sebijik sejibun...sue n k.ainie nie..betul2 kembar seiras..kalau ketemu dua2 dong boleh cam tak??k.sueeeeee...baru jumpa si jaafar onn nie kat food court kat area2 damansara specialist...hehe..

~Yatt~ said...

silap...k.sue n k.ainie..hehe

Teratakantik said...

yatt...
sama ekk heheh ..sure leh tersalah..tempat niaga org selalu ckp mcm ni...tadi i p lorong sana u ada kan ..kat sini u pun ada jugak ..hehehe .mula lah ckp oo itu kembar saya dan mulalahhh org ckp baguss adik bradik niaga hee ..

esKay said...

nama dah kembar kan...sebiji le..ayu dan manis

Khadijah Mohamed said...

apa perasaan anda mempunyai kembar seiras? ceeewaahh..

ceritalah sikit zaman sekolah dulu.. peristiwa yg tak leh lupa (psl kembar)heheh

azlina said...

seronok yea kembar yg x prnh berpisah jauh walpn msg2 dah punya keluarga sendiri...anak saudara akk kembar jgk..kembar x seiras sebab x berkongsi uri...