Thursday, July 9, 2009

Light Blue

Selamat pagi ..apa khabar kakak dan adik2 manis semua..... Pagi ini cik sue dah perkena secawan kopi sepotong kuih ..pada kakak yang ada darah tinggi tuu berakfast ni cukup untuk mengimbangkan kadar gula dalam badan kita supaya jangan terlalu manis hanya manis-manis buah dan begitu juga dgn kita biar kaya dengan Senyuman jgn kaya dengan Hasad Dengki betul takk ...kalu tak betul maaf yee ni hanya pendapat ciksue jeee......

Sepatutnya hari ini cik sue kena buat N3 utk mona yang jauh tuuu , tapi dek kerana komputer kat rumah masuk klinik jadi terpaksalah kena tangguh dulu yaa cik mona apapun harap cik mona terhibur dulu dgn paparan light blue ni yeeeee ....

12 comments:

~Yatt~ said...

morning2 k.sue..cantik2 akak susun kat display rack nie..kalau saya suma sumbat dalam lemari jer..baby yg merangkak asyik dok kena jaga jer..belum tiba masanya nak susun cam akak..huhu..

Teratakantik said...

Yatt,,

tak apa tunggu baby besar dulu lah yee..takut jatuh natikan pecah sayang tauuu..anak akak ni dah faham hobi mama dia ..heheh

englishvintages said...

patut ler cik mona dok tunggu juga, mane le dia benda tu..sakit ye PC tu.. not too worry..cuma nak tahi cik sue maklan kuih apa pg tadi tu..

englishvintages said...

cik sue..typo.. tahu bukan tahiiii..maaf ye cik sue... ni lepas subuh kat sini...

HazCottageCHaRm said...

Wah wah stairs to have with the antiq collection chantik tu hu hu...mengancam habis.....

Teratakantik said...

Heheheh cik mona ku cayang ...tu laa pasal nak kena bagi tahu kat sini hehe nanti malam yee..harap2 pc i ok ...

sis hanim laling ...
kenan ekkk ..tak apa oder je kak heheh

rossana said...

sue...tangga tu silap2 boleh guna utk panjat amik brg kt kabinet atas ek....

Teratakantik said...

kak akma weiiiiiiiiiii

zaman dolu-dolu leh guna tangga ni zaman loni guna tangga besi ..lagipun tangga ni tak muat laa sebelah kaki panjat dah patah tangga nieeee....hehehe

aj said...

aloo cik sueantik...cantik arr set ni..kita kempunan x dapat huhuhu

Ryana said...

Salam Kak Sue.
Cantiknya...sungguh menawan kalbu!

Teratakantik said...

aj...oik tauke pun tak lehhh keee ..hisss muskil lak ...cuba terjah lagii hehe

ryana ...blue ice heee ..permata biru yg menikam kalbu ..goda diaaa

ajmahs1971 said...

mcmana nk terjah...ciksueantik da rembat dulu hehehe..(gurau2 ek).
X pe ada la tu rejeki nnt..