Wednesday, July 1, 2009

My Kitchen part 2

Salam...ni sambungan dari dapur keseluruhan tapi viewing dia ni lurus je yaaa ...yang selekoh2 ke konar kee belum lagi ekkk ...hee kitchen ku yang penuh brg heheeh....ni nak tunjuk ek jangan laa muntah ke ..juling...mulut jebeh kee janji ku suka kan......kalau ada yg tak nak tengok tuu pejam mata ekk ya laa selerak sakan tuu apa pun ..layannn janji kita nampak bunga lain kan ....

testing kamera baru jenama lumix ..OK TAK heheh

9 comments:

Khadijah Mohamed said...

sarat dgn pinggan mangkuk tuu...
dapur pun indah...
kak pun baru sambaq kamera baru -canon a480..baru clear sikit gambar..

Mat Gebu said...

Burung merak terbang rendah,
Terbang bersama si burung nuri,
Nampak cantik dan serba indah,
Tersusun kemas menambah seri....

Kak sue..waa tabik menonggeng sama luu beb!!!..caya lahhh..patut lah pic nampak lain, kamera baru gamaknyaa...psttt ada bau "kedai"laaa..

rossana said...

ooodah ooii...kalu mulut dh jebeh nk wat camna? tk jebeh pun org kata jebeh...(sue...akak suka sorang baca 'jebeh' nih....lama tk dgr org sebut)..ha..ha...
sue..kalau kenduri tk yah sewa...

~Yatt~ said...

meletup ler akaknyer dapur..kalau live lagi cun..hehehe..mata pun melilau sana sini sbb banyak sangat nak ditengok..hehehe..kamera pun baru mesti ler gambo cun..

annie said...

yaAllah sue...akak tak blh bayangkan betapa rajinnya org yg membersihkan setiap pcs tuuu...kalau akak-gerenti tak rajin....

Teratakantik said...

Kak khaty.

entah2 akak lagi banyak dari saya ni..akak kan collector gak hehe


Mat,
Burung ketitir hgp di dahan beringin
hinggap pula di dahan yg rendah
hai mat, bila hati teringin
semuapun nampak indah

heheheh

kak akma ku cayang..

hahah ni je yg termampu ku saji kan utk mu heee ..

yatt,
tu laa pasal jgn lilau heheh susah natikan ...nipun dah puas korek dalam2 niee..pun masih lum puas hehehe

Teratakantik said...

kak annie,

mgn laa kak penat laa..n kena hati2 lakk..seminggu skali turn padang nak clearkan habuk heheh tu laa sampai kul 1 pagi sik duk belek benda ni jee...lepas tu napk pun kilat try la kak ..jadikan hobi

zie said...

ya ampun che sue...berlambaknya "harta" kau. Ni buat aku "jeles giler"...

Teratakantik said...

Zie...

jgn goda yeee ..aahhh brg lum pos lagi niee

sabar yeee