Tuesday, June 30, 2009

My Kitchen part 1


ang ni pula dapur yg tercorok cikit

koleksi ayan dan sekutunya dari arah kiri ke penjuru ..alamak kanan lak tak nampak

Yang putih melepak ni duduk di sebelah meja makan yang kedua

yang ini separuh dari kabinet yang view dari arah tengah


Selamat pagi adik-adik,kakak2, kawan2 dan semua visitor2 terantakantik .... oleh kerana ramai yg bertanya mana laa cik sue letak barang ni semua ...ok hari ni cik sue tunjuk dapur yang penuh berselerah dgn pinggan mangkuk jangan ada yang termutah sudah laa yeee......ni sebahagian kabinet kat dapu ekk......

13 comments:

umi_e said...

seriau tengokkan cawan2 tertenggek camtu... kak e pernah letak hiasan2 kaca seperti itu tapi satu demi satu dipecahkan oleh kucing2 kak e sampai pupus semuanya :-S

* kak e tak rajin untuk mengelap habuk... so akhirnya kak e 'collect habuk' di setiap penjuru dan rak-rak rumah hehehehehhe

Salmi said...

pergghhhh..luasnya dapur sue..

Khadijah Mohamed said...

wow!!! dah tak tau nak cakap apa..dasyat!!

Teratakantik said...

kak umi ku cayang...

seriau ekk...tak apa kak saya tak pelihara kucing ...

habuk ekk..heheh seminggu skali lapp habuk jahat tuee..

kak salmi,
tak luas tapi yang sedang2 je kak ..rumah skg dapur kecil je kann mcm tu la dgn saya cuma kabinet tu di susun ...

kak khaty...
ala akak nii yang akak punya lagi dasyattt apeee hehehe

Mat Gebu said...

Dari teko sampai ke kendi,
Tersusun indah dalam almari,
Wahai kak sue yang baik budi,
Mana yang terlebih campak lah kemari.

Kak sue...teruja tgk koleksi kak sue, kembang hati berbunga2 gitu, terima kasih sudi kongsi pemandangan yang mencuit perasaan ni yeaa....

LYNNMIDI said...

Salam sue ,
oerut akak tengah senak nengok koleksi ko sue... rase nak pegi terjah sekali lagi...hahahahah

rossana said...

wow!!! byknye rete deme...tk nk sedekah hok rase2 tk bape sayeng tuh...:)

Teratakantik said...

kak lynn,

hamboii rumah akak lagi mataku juling kebelakang terus hehehe

kak akma,
reta dah banyak let go ..yg tingal pun satu je heheheh lambat sangat bagi hinnnn nyo dekpo

inna said...

sue rasa nak duduk berlama-lama je di dapur sue ini...hehe...byknya koleksi...comey2 belako...

nerry nerry strawbery said...

Ya ampun kakkk. ni klu buat kenduri, nak minum teh panas no problem ni x yah pakai cawan catering. he he.. salute la kesungguhan akak...

Monaliza said...

banyaknya sue ......tomei-tomei belaka....kalau tak muat antau kat rawang sikit, banyak ruang kosong ni..

pingganlama said...

juling mata tengok kak..hehe

~Yatt~ said...

memang boleh juling..bak kata nassir..mata melilau tengok sana sini..mata juling..air liur meleleh jer..cam org tak betul pulak kan..hehehe..apapun k.sue..mmg marbeles!!superb!!