Tuesday, June 16, 2009

Nasir dan keluarga

Nak cerita sikit laa ekk...hiasan dalam rumah teratakantik ni lebih pada English Decoration dan Antik ..jenuh juga laa nak cari idea ni nak gabungkan ANtik dan English ni supaya jadi EA ..tapi setelah aku mula kenal dgn geng2 di alam maya maka semua ini tak perlu lagi aku risaukan kerana geng2 seperti K.lynn, Kak Shima, Mummyza, Ayu,Ju, Yatie kak Amie, Mas , kak Mel .., kak ana dan kak Hanim yang banyak memberi idea dan kaya dgn ilmu deco mendecor serta yang pting tak kedekut sanggup memberi tunjuk ajar terutama dalam kerja tampal menampal ni heee...kepada kakak2 dan adik2 yg ku sayangi terima kasih semua kerana kalian sudi menjadi teman ku...kalau dulu kita org selalu kena red card tapi skg kita enjoyyy rasanya ..apa pun layan ekkkkkkk...
Ni pula laksa kelete
salam...ini pula nasir dan keluarga ..kunjungan beliau ke rumah teratakantik minggu sudah ...makan yee adik2 dan anak2 ..kalau tak sedap bagi tahu acik yee kalau sedap bagitau kawan ..kalau masin maknanya kena datang lagi yeee ..wauu Hajar tengah menyuap anak bongsu diaa..hiss bongsu ke ni nasir?. hehe bongsu buat masa ini betut tak hajar .?..nasir akak ambik gambar yeee ...

4 comments:

Mama Vogue said...

kak nak kene belajar buat laksa kelantan pulak ni nampaknya. tolong ajar lah ya.....

Teratakantik said...

mamavouge
terima kasih sudi masuk blog akak..
akak link mama punya yee..

nak belajar boleh sangat .tu page belakang ada resipi buat kuah..nanti laksa tu beli yg kering jee

pingganlama said...

baru tak tengok sehari,dah mcm2 update..teko pun dah banyak plak jual

kak zura pun nak mintak resipi dari kak sue ni..hehe,kena balas laksa johor plak..(lama tak makan laksa johor:)

kak,mangkuk tu simpan kan dulu ye..(2 mangkuk wild roses)

Teratakantik said...

nasir,
hehehe tu laa rajin2 laa ekk jenguk2 sini hehe
okisss..akak simpan