Friday, June 19, 2009

Old & Cute Pink

Pinkkk weyyyyyy...hehehe cawan dia dah jumpa papa dan mama dia...cuma alas lum jumpa...kalau ada alas ni lagi cun kan...ni my lovely gak nii sesuai dgn konsep pinkk ...pillow beli dari sis hanim...small love frm kak yon..and Welcome note pillow from kak ani cretion sukaa laaa sis ...terima kasih sister semua kalau ada lagi jgn lupa tauuu...

4 comments:

~Yatt~ said...

a'ah ler k.sue..tu mama papa dier ler kan..tomey2 cam anak2 dia gak..hehe..

Teratakantik said...

Tu laa yatt..godek punya godek jumpa lakk dlm cabinet kecil tuu adehhh, ingatkan tak ada ..nati kalu jumpa lagi akak kasi kat yatt ..nak ngan yg si kecil tu hari kan..

inna said...

sweetnyaa bantai ada roses tu sue..
love kakyon tu pun lovely..

Mat Gebu said...

Kenan tengok teko kak sue tu...comel, montok dan gebu...sebiji macam ai!!!......