Wednesday, June 24, 2009

Piring Kerang

Salam hormat....apa yang saya janjikan kali ini saya nak share pula bunga ros cute ini...semalam oodah nampak yatt ada buat n3 pasal bunga ni..so , odah pun nak juga share yg odah punya ...cawan dia ni odah beli dgn cik Tom beberapa bulan yg lepas ...kalau kawan2 nak tahu umah oodah ni dah kehabisan almari tu laa pasal odah main letak je atas lantai biar dia nampak polos dan bunga dia akan timbul dgn kelembutan warnanya ..pada kawan2 tgk je la ekk ..

Ni ada pembentulan sikit harap maaf sebenarnya set ini utk di jual dalam bentuk set ...kalau ada sesiapa yg nak call ekk ...ni memang susah nak dapat ..ni pun dapat masa dulu2 , tapi sekarang dah sukar dapat begini ...

Cawan dan piring = 7 biji, tempat susu = 1, tempat gula =1, teko = 1, piring besar = 1,mangkuk lauk = 7,piring kuih = 6, tempat habuk rokok = 1 ( tak tunjuk)


Pagi2 oodah makan jamu
jamu oodah jenama Ratu Antik Ranggi
harap kawan bloger kita tak lah jemu
pinggan mangkuk lama tetap pilihan hati

bye...

2 comments:

inna said...

koleksi ratu antik cantik selalu..
eh rau antik dah jadi ratu jamu ke....hehe

azlina said...

salam sue...
memang cantik sue piring kerang tu..
terpesona daku melihatnya....