Sunday, June 21, 2009

Sone n Elegant Teapot

Yang ini pula design dari italy ..bentuk dan corak dia agak lain sikitkan ..yg ini cukuplah queen jee yg ada yg lain tu tak perlu lah...dah tak ada tempat nak ku simpan..tapi nasib baik suami ku faham , dialah selalu mengambil berat si antik aku selama ini ... bagai menantang minyak yang penuh...

Sementara mata ku ngatuk,.. nak juga share ngan kawan semalam tuu...hehe semalam rombongn cik kiah bertandang ke rumah cik bedah, masa balik tu cik som dan mummy singgah d salah satu tempat tu ternampak laa benda ni ..so..nilah rupa dia mummy..alaa ..set sone cik som ni tak terang laa...tak apa ..nanti cik som snap lagi skali utk tatapan adik , abang...kakak dan sekufu antik yeee..sabaqqqqq

5 comments:

Mat Gebu said...

Ohh tidakkk.....tegok sekali imbas jee, malas nak tgk lama2..takut nangisss kangg!!...hehehe...

~Yatt~ said...

salam k.sue..cantik ler sone tu akak..kenan ceq..rasa2 nak letgo tu habaq naaa..hehe..

marsya said...

Sue, kat mana beli rak yg gantung ni cantikla...

Salmi said...

Salam sue, teko tu cantik..shelf besi tu pun cantikk gakkkk..

rossana said...

sue....yg antik2 tu mmg cantik..tp tk sume ku mampumilik....tp rak besi tu yg buat ku tk tahan...beli mano wei?..bapo kalu buleh royat...