Monday, June 1, 2009

Sugar bowl & Creamer part 2

Tayangan perdana saya hari ini tentang bekas gula dan bekas susu bersama kawan2 yg berlain keturunan chewahhh..ada yg kurus..ada yg gemuk..langsing ada yg buncit ...ada yg telinga besar ..mcm2 laaa...so, apa kata kita share bentuk yg cute2 ..yg cun2...dgn anda semua ...






3 comments:

Mat Gebu said...

kak sue...gambar atas sekali tu, pic sugar bowl yg no 2 dari kanan...sama macam mat punya, cuma corak munga dia lain...punn tak de tutup jugakkk!!!..pesal lah aku dpt semuanya "janda" berhias....adehhhh

Teratakantik said...

Mat.....

kelakar laa hang ni..sakit perut ni mat.pandai laa buat lawak ptg..elok gak hilag mata ngatuk ...entah laa mat .kalau janda tak lawa akak tak nak mat.tu la pasal akak kena belek , kena telek btul2 baru boleh masuk sini bukan apa..klau tak lawa nanti kang sedih lak dia hehehehe

Ajmahs said...

sue oh sue
byk tul sugar bowl tue...mai lah tuka suka sama suka expecially yg 4 roses tu..whaaaaaa!!