Sunday, June 28, 2009

Rose Hijau Pujaan Kuuu

Untuk n3 malam ini cik sue nak tunjuk set himpunan rose hijau yang cik sue ada yee..dulu cik sue dah buat n3 bunga ni tapi mungkin tak puas pandang kerana kedudukan di dalam almari ..kali ini cik sue bawa keluar dari almari untuk tatapan umun ....buat masa ini cik sue ada 6 complete set cawan,teko aladain dan teko bulat, teko bulat ( yang ini ngap dgn cik adik kita tu yg ramah mesra first jumpa dia peramah tahap gaban heheh ....bekas gula ada 2 hehe ..jgn minta tak jual tau...6 set piring kuih dan 6 pinggan makan tapi yg kecil sikit ....semua set ini cik sue beli dgn collector fuuhhh murah sangat , masa belu tu, harga dia 2 x set teko yang berada di pasaran skg tau ..tapi cik sue tengok kat mudah.com rega dia rm 500.00 wa cakap luu hehehe ....layan ekk..

2 comments:

inna said...

salam cik sue oodah......hehe

yes very the pretty la rose hijau tu...kalau tgk live lagi mengujakan...kalau nak hop hop..calling2 yea.....ekeke..

Teratakantik said...

k.inna,

cantik kan...ok kalau saya dapat extra nanti kita hop-hop hehee