Monday, June 1, 2009

Roses Kuning

Oleh kerana set kuning Manja tadi dah d jual maka saya ganti dgn rose kuning lagi ekk..bagi aku dalam dalam banyak2 rose, rose nilah yg aku suka ...nak tahu kenapa? .. cuba anda gantung atau display set ini dlm keluarga rose yg lain..aku percaya rose ini akan nampak segar dah hidup je..cuba pandang betul2 ek....lain kan..hehe mungkin kobinasi warna yg menyebabkan dia nampak ketara hidupnya tue kan....hai ...plate ni susah nak dapat ni weii ..minta dgn adik aku laa satu..sik baik dia kasih kalau tak gigit jari laaa kawe..nak tahu dapat kat mana? ..jeng..jeng kat kedai bundle je .. n teko dgn kak sarah ..layannn ekkk

5 comments:

Sarah95 said...

gembiranya teko tu dpt jumpa dengan adik beradiknya..heheh

mana set kuning, tak dan nak tengok dah delete?...
jgn la delete walau dah terjual..leh juga kongsi tengok...

Teratakantik said...

hehehe yee sik baik laa akak sudi jual kat saya heheeee

saya dah delete laa kak sarah ..lain saya simpan lah ekk

Mat Gebu said...

amboihh kak su...patah tumbuh hilang berganti nampak....eh piring saya munga dia kecik2 jee..piring kak sue munga dia besar..bagi baja ek?...

Teratakantik said...

Mat...
Baja campuran siam dan melayu tu yg subur tu...susah nak dpt tu mat munga besar kan..heheee

BarangLama said...

cantik nya..