Thursday, May 28, 2009

Bunga kembang pagi ke ni

adik2..kakak2 dan abang2 serta semua kaki antik apa khabar?? ..harap mood hari ini lebih ceria dari semalam ..pada geng2 semua jgn segan jgn malu jomlaa cuci mata di teratak buruk ku ini... N3 hari ini masih lagi bunga-bungan yg mana sama dengan yatt beli tu ..cuma body dia tinggi ala mcm body pramugari gitu....yg ini pun nak jual gak .kalu ada sesiapa yg suka leh ler bagitahu ....sedih tu mgn laaa tapi nak buat mcm mana tempat display dah tak muat huhuhuhu...apapun layannnn ....



Ni Bekas gula dia ...telinga dia besar kan..tapi cute ....

7 comments:

inna said...

ye kot tu mcm kembang pagi....cantik ek bunga dia.....

Mat Gebu said...

berapa pulak duit hantaran untuk pramugari tuu...saya bikin hangat kak sue nya business...

~Yatt~ said...

hehe..gelak dulu..ayat2 dh cam cik mat gebu..pramugari..hehe..sugarpot bunger nie lain skit dr yg sy beli tu kan..dua2 cantik2..hehe..

Teratakantik said...

k.inna,
Bunga dia soft pink .mcm merah samar yg akak suke tuu..

Teratakantik said...

k.inna,
Bunga dia soft pink .mcm merah samar yg akak suke tuu..

Teratakantik said...

Mat,
Pramugari ni taklah mahal mat .hantaran dia rm 65.00 jee...tapi bekas gula lain rega mat...kalau rasa nak merisik cpt2 htr wakil ek kasi hint2 je dulu hehe..

Teratakantik said...

Yatt,
Ni dah last dah utk munge nie ..kalau akak simpan hanya bekas gula dia je ... cun kan ..telinga dia capangkan.kalau org telinga mcm ni mesti degilkan hehehe...