Tuesday, May 12, 2009

Rose lembut





Hehe hari ini terlebih rajin sikit ..tangan tengah gatal nak snap gambar untuk tayang perdana khas teratakantik ....rose lagi ekk..ada yang kata ini rose empat kutum ada yang sebut rose lima kutum ...yang mana satu betulpun ku pun tak tahuu ....apa-apapun kita layan je laaa kan ....utk pengetahuan sahabat semua ..gara2 aku ni sukakan konsep english maka nak kenallah pandai mix and match dengan antik kesayangan,..apa lagi dah tentulah rose yg jadi pilihan dan pujaan termasuklah all my family tak ketingallan anak sulung aku pun turut sama gilakan konsep ini heeee she only 8 years old pun dah tahu give me some idea utk mencantikkan rumah kami........

2 comments:

~Yatt~ said...

roses nie pun menjadi kegilaan ramai termasuk sy ngan k.ajmahs..hehe..pandai akak carik yek..

HomeCreative said...

yatt..kena rajin berjalan, bila dah jumpa jangan pikir panjang terus je rembat heeee