Monday, May 18, 2009

Teko England

Salam, sudah sekian lama teko Enland ni berada dalam keadaan plainnn jeee ..so, semalam terdetik dihati nak cuba buat perubahan heee..........so, apa lagi cepat-cepat ambik decal yang sudah diguting sambil diperhati oleh suami terus mulakan projek mengubah suai si cantik manis ni......bila permulaan pertama menjadi maka langkah seterusnya bermula heeee...dan inilah hasilnya teko-teko Englad sudah ku Make Over..... heeee jahatnyaa dah tak nampak ori lagi kann ..tak laaa ... bentuk masih sama kan...tunggu ada masa nak p hantar kedai kawan n bakar supaya decal ni melekat n boleh di guna pakai. ..............bekas susu warna pink tu permberi dari seorang kawan heee terima kasihh kakak wa ingat sama lu heee....layannn

14 comments:

~Yatt~ said...

hi k.sue...sweet jer munge decal tu yek..mmg nampak berseri skit kan..yg creamer kiri tu kaler pink yek? wat kuar lagi meakin akk..nak tgkkkk!!!

HomeCreative@teratakantik said...

ok..tunggu n3 utk esok ye yatt...

rossana said...

sue...kt mana bli decal tu? tk pnh tgk bunga camtu...leh close up skit tk bunga dia...mu jange mare.....mu ratu antik...inna ratu meaking...akak pegang ratu close up kira ok gak la...he..he///

HomeCreative@teratakantik said...

heee kakak ku sayang...tu kita beli kat car boat sale laa kak....kak hanim selalu guna bunga ni kak weiii...

rossana said...

itu decoupage la yang....td nk ckp dh..tp mana tahu kot2 decal ada gak bunga camtu...decoupage boleh bakar gak ke?

HomeCreative@teratakantik said...

entahlaa saja nak test heee..nak kita confirmed dgn kawan tauke bakar2 nie ekk..apa2 i will update u kak heeee

FAWA said...

haiii zeeeda....bare antik berlanar dehh

Mat Gebu said...

Kak..coffepot 2 dari kanan tu Meakin punya ek?..kaler kuning ek?...Rajin sungguh pakai kan baju munga2....

HomeCreative@teratakantik said...

fawa,

tak laa banyak ..org lain lagi mcm store heeee

HomeCreative@teratakantik said...

mat,
heee semuanya meakin ..dah lama tengok plain ...tu laaa akak make up sikit bagi nampak ceria heheee..

inna said...

rajin sue make over teko2 ni... bunganya tu nampak lembut sangat

HomeCreative@teratakantik said...

hee k.inna tukar selera ..hee

annie said...

sue...nanti kalau jumpa lg tisu ni, tlg belikan utk akak blh tak ? ashdene kan ? tq

Teratakantik said...

ok..tapi kak anie nak brapa? nanti bagi saya alamat ek