Friday, May 15, 2009

Teko Lagi

Sebelum saya memulakkan new segmen dalam blog saya nikan...apa kata saya habiskan tayangan pasal pinggan mangkuk dan teko2 ni dahulu ..hissssss boleh habis ke ni??....kalau tanya saya dah tentu tak boleh...masih banyak lagi yg belum disusun memandangkan dah tak cukup almari heee...........kalau ada almari antik - antik yg comel-comel tu jual laa kat saya ni janganla main sorok-sorok....

Jommm layan cik teko sebagai penyambut tetamu dan utk cover blog teratakantik....ni semua penghias dinding rumahku syurga ku ......




5 comments:

rossana said...

salam sue....wei..demo doh ada blog senyap2 ya...sue...lawa la teko munge pink sebelah teko gemuk tu....sugar pot yg bunga kuning & pink tu pun cun....leh close up tak?

HomeCreative said...

salam kak.......

ok nanti malam saya snap gambar ekk..kalau tak silap saya ni kak akmal hanim kan?

rossana said...

ya la yang....susah gak ek ada byk nama ni...he...he.....

My Little Cottage said...

sue mintak satu teko..ehhehehe

kak rossana ni kak akmal ehk..alah rindu nya ngan akak..

HomeCreative said...

heeeee nak ekk..jap..jap heee tengok stock dulu pah tu lak kena bratur heheee