Thursday, May 14, 2009

Butterfly

heeee just wana to show this beautiful cup that i have for this moment ..kenapa laa i ckp mcm ni yee..heemmm ye la the only cup yang ada rama-rama and so far i never seen before ..mana-mana i pergi pun tak pernah nampak ...jom let we share together layannnn .

2 comments:

~Yatt~ said...

wow akak!!!!cantik coraknyer akak..x penah lagik jumpe set cenggini..mmg cantik!!

annie said...

salam sue, akak ni dah terlebih tgk...tup2 nampak la pulak kaki mesin jahit yg dah dijadikan meja hiasan/konsol tu...jgn marah ek sue...

blh tak sue tlg ukur brp ukuran sermin yg sue gunakan tu ? sue beli yg dah siap ke ?

akak ni berangan nak buat satu, cuma tak tau tang saiz cermin tu...tq sue...