Wednesday, May 13, 2009

Yesss...set kangkong sudah berjaya ku upload gambar kedalam teratakantik ni..esok agaknya tak sempat nak tinjau blog ni kerana ada taklimat dia shah alam these why laa kena masukan juga gambar dalam blog ni malam ini juga ...nak tahu sup bowl dgn tutupnya sekali ni dapat dari kak fauziah ..and sudu dari hometown..oh yaa the only one senduk nasi just get it from my best fren...





4 comments:

~Yatt~ said...

mahal nyer akak senduk tu..tp xpe berbaloi beli utk collector kangkung yg tegar cam akak..hehehe..tureen bowl pun cantik..dh tanyer k.fuziah..dh xde stok da...huhu..

HomeCreative said...

yatt, bagi akak mgn mahal sesangat..tapi bila fikir kat mana lagi nak jumpa senduk nikan..tula beli gak hee..ooo bowl tu ekk..tu stock lama la yatt, skg dia dah tak ada lagi ...kalau kawan akak yg lain ada nanti akak bagi tahu..

englishinspire said...

salam ziarah sue, wow.. amazing sokmo.. memang peminat antik tegar ni...alhamdulillah... sronok tengok...semangat betul.. akak rasa, cabinet tu memang sesuai letak those antik ni...sure trangkat pnye.

HomeCreative said...

kahkakah by the way terima kasih kak shida sudi masuk jenguk sini..haha mgn laa kak boleh terangkat cabinet akka tu lawa sesangat ...tu laa duk pikir ni kak weiii