Friday, May 15, 2009

English decor




































Salam,
Tak lupa saya pada peminat2 english yg tengah hangat mcm pisang goring ...termasuk lahh diri ini yang tak boleh lari dari arus perkembangan moden,... heeee hebat-hebat penangan english ini hingga kan buat kita teruja dan kadangkala tu buat kita gila dgn hisan2 yang dijual kat luar sana tu...apa tidaknya..semuanya cantikkk di mata .......heee kalau tak ikut perkembangan takut pula di katakan kuno tak ikut arus masa .... jadi, malam ini saya nak berkongsi pula pasal minat saya menghias rumah ala-ala english english versi malaysia katakan.....ni set english yg sempat di share bersama kawan2 yg hobi nya sama dengan kuu...ku masukkan unsur antik dan english ..hemmmmmm kena ajeee
ni set minum dan makan heee ni cuma tunjuk teaset jelah..khas untuk tetamu dan family yang daatang bertandang ke teratakantik versi moden ..jommmm jamu mata lagi yoo........






8 comments:

inna said...

eh mu ado gok RA ko.....hehehe

sue....yang bunga merah teranr tu sue beli mana ek...cantik yg tu..unik..eheh

Mat Gebu said...

RA..yang molot lebah tu orang panggil apa ek..Avon teacup ek...Adoii ni baru pengumpul tegar namanyaa!!!....caya lahh!!....RA tu adehhh mahal bebeno tapi cantik dan bergaya kan...

HomeCreative said...

heee kak inna weiiiiiii...

RA..ada sketul dua je kak apa org jangankan tidak..ni pun puas tanya kesahihhan dan kesucian dia ni ..dan rasa ok baru beli...bunga teratur ekk..tu dah lama dah kak ina ...kalau tak silap kita akojaya ada jual

HomeCreative said...

hee cik mat ...orang panggil Avon teacup..pandai cik mat ...ala cik mat..ada seketul ni jee ...ambik2 bau je cik mat.....

umi_e said...

salam... kalau minta barang2 lama ni pergilah kae ebay (international) esp UK sebab pinggan mangkok lama dorang tak heran... b4 saya selalu gak order dari ebay - ada juga yang mengecewakan tapi dah adatlah kan... perjalanan jauh by post... tapi memang berbaloi...

rossana said...

sue....diam2 ada RA ek?....itu bila mali? balu beli ka?...musti liban2 rege.....

HomeCreative@teratakantik said...

kak akmal,

heee ada laa seketul 2 tuu kak.. sudah lama maa ....tu pun tumpang kawan masa dia belajar kar sana heeee...

HomeCreative@teratakantik said...

kak umi..

mgn selalu ke ebay tapi tak suke konsep dia bit san bit sini hee