Saturday, May 16, 2009

Yellow roses




yang ini beli dari kat sarah..terima kasih kak sarah ..munge dia cantik sangat ..saya suka roses dua kuntum ni very sweet with pink color maaaa.....tapi sayang piring tak jumpa lagi buat masa ini...hemmmmmm kalau dapat semua set inikan mau ku melompat ni...ni pun munge lama juga ...walaupun sudah dimamah usia namun ia tetap jelita ..........





hemmmmmm yg ini cantik sangat , kalau tak silap cik mat ada pinggan munge nie...teratakantik ada set cawan tanpa teko ..yatt, kalau tak silap ada semua set ...tak dinafikan bunga dia cantik sangat nampak pun idupp.....nak buat minum pun tak boleh sebabnya teko tak ada sudah ku usha utk dapatkan sikuning tapi belum ada rezeki nak jumpa.....so, saya letakkan dia sebagai teman dinding hehehee........

4 comments:

inna said...

alahai cik mek sue...

dulu akok nampok roses 2 warna ni kat kedai cik Jah...masa tak terujaaa..sekarang ni tercari2 pulak dah...

HomeCreative@teratakantik said...

heee kak inna, kita ni pun rembat kak kedai cik jah la ni...tapi sayang tak ada piring ...tula kak inna..susah nak dapat munge ni saya tengah usha nak dapatkan piring dia ni...harap2 dapat laa rezeki tu nanti...

Mat Gebu said...

alamakk!!..cunnya set cawan dia...ni yg mula tergoda nihhh.....

HomeCreative@teratakantik said...

cik mat kalau dah mula tergoda tu cepat2 p cari heee..nanti terlepas ..