Saturday, May 16, 2009

Display Cabinet

hemmmmmmmmm malas betul laa nak buat kerja hari ni...hari sabtupun kena kerja ..dah puas cakap dgn big boss tak payah la kerja hari sabtu buang karen jeee..tapi dia orang ni bagi seribu alasan ....hemm nak buat macam mana kita ni kerja dgn jepun .......mahun ke tak mahu ke ..terpaksa laa diteruskan...susah laa bangsa asing ni tak faham ......

untuk rasa hilangkan boring dihari sabtu baik ku upload gambar letakkan dalam blog ni ..ada gak faedahnya ...baik ku abdikan masa yg terluang ni bersama barang antik sekurang-kurangnya ada gak kenangan untuk anak-anak dan family ku...takala mereka ingin melihat nanti.....

Dek kerana terlalu sayangkan khazanah lama ni..aku rela mengimpot display cabinet dari Pakistan dgn alasan supaya dia nampak lagi antik dan kemelayuan ...memang betul kata orang kalau dah terlalu sayangan sesuatu benda tu kita rela berhabis asalkan kita puas..puas dengan hobi yang kita suka ..........






4 comments:

nassir said...

wah wah wah
dah ada blog..hehehhe

Mat Gebu said...

Ini dah masuk kes kritikal nihhh....bab kolek pinggan2 lama...tapi saya sokong 100%..ahaks!!, best leer cuci2 mata ni, boleh dpt byk idea...

HomeCreative@teratakantik said...

Nasir, terima kasih sudi masuk blog akak yeee...ur welcome...

HomeCreative@teratakantik said...

mat...terima kasih sudi cuci mata kat teratakantik ...mat apa kurangnya welcome to the group heeee sama2 kita perbanyakan idea heeee